Díjfizetés / díjtartozás / korlátozás

Zárolt fiók elérése lejárt tartozás miatt

Az automatikus előfizetés hosszabbítást követően a díjrendezés elmaradása korlátozást eredményez.

A Számlázz.hu rendszerében automatikusan meghosszabbítjuk előfizetésedet, ha a lejárat előtt másként nem rendelkezel erről. A módosításról ide kattintva találsz leírást.

A hosszabbításról küldött értesítő érkezésétől számítva 7 nap áll rendelkezésedre, hogy kiegyenlítsd a megkezdett előfizetői időszak díját, egyéb esetben a rendszer tartozás miatt zárolja a fiókot, és az alábbi képernyő fogad bejelentkezéskor.
Bármely fizetési módot is választod a Kifizetem gombra való kattintás után, néhány lépés választ el attól, hogy bejuss fiókodba.

zarolt-fiok-lejart-tartozas


A Kifizetem gombra kattintva választhatod ki az aktuális, azaz a "Jelenlegi díjcsomag"-ot vagy válthatsz magasabb csomagra is, amennyiben nem #profi csomagunkat használod éppen.

zarolt-fiok-lejart-tartozas-2023-1A rendszer első sorban a kártyás fizetést mutatja, hiszen ez a leggyorsabb módja az előfizetés díjának rendezéséhez, azonban a "mutasd az összes fizetési módot" szövegre kattintva, elérhető további fizetési mód is, például az átutalás.

lejart-elofizetes-hosszabbitasa-2023-1

Az átutalásos fizetési mód kiválasztásakor az összesítő oldal alján a "Tovább az utalás adataihoz" gombot válaszd.

zarolt-fiok-lejart-tartozas-2023-3

 

Első körben fizetési kérelmet próbál küldeni a rendszer -amennyiben bankod képes a fizetési kérelem fogadására. A fizetési kérelmet egyszerűen csak jóvá kell hagyni a bankban, nem kell másolgatni az átutaláshoz szükséges adatokat.

zarolt-fiok-lejart-tartozas-2023-2

Inkább önállóan indítanád el az utalást? Ebben az esetben kattints az "Inkább utalok" linkre. Az utaláshoz szükséges adatokat kiírjuk a képernyőre, valamint díjbekérő e-mail formájában is elküldjük.

 

lejart-elofizetes-hosszabbitasa4-2-3

Amennyiben az értesítőben meghatározott fizetési határidőn belül a díjat nem rendezed, a rendszer szintén zárolja a fiókot. Ekkor az itt leírt módon lehetséges a díjfizetés.

A befizetésről szóló számla az összeg beérkezésekor készül el, mely a Számla - Bejövő számláim menüpontban is elérhetővé válik.

Kérjük, hogy előfizetésed díját önálló utalás esetén csak díjbekérő alapján utald el cégünk számlájára. Ügyelj az összeg pontosságára és a hivatkozási szám feltüntetésére az utalás közleményében!


Egy felhasználóval történő több fiók kezelésével kapcsolatban, valamint a zárolás és a jogosultsági szintek összefüggéséről ide kattintva olvashatsz.