Online fizetési megoldások

Bankkártyás fizetés biztosítása webáruház nélkül

Nem rendelkezek webáruházzal, de szeretnék bankkártyás fizetést biztosítani vevőim részére. Van erre lehetőségem a Számlázz.hu-val?

Igen, a Számlázz.hu-n keresztül akkor is tudsz bankkártyás fizetést biztosítani vevőidnek, ha nem rendelkezel webáruházzal.  

Az OTP SimplePay fizetési megoldást bármely szolgáltatáscsomag használatával biztosíthatod vevőidnek, még a #free (ingyenes) csomaggal is!

A számla vagy díjbekérő kiállítása után, az elküldött számlaértesítőből kiindulva éri el vevőd a bankkártyás fizetést, a vevői számlafiókban

A Számlázz.hu rendszerében biztosított online fizetési lehetőséghez első körben szerződéskötésre van szükség a fizetési szolgáltatóval. Sikeres szerződéskötés esetén ügyfelünkként különösen kedvezményes csatlakozási díjjal tudod igénybe venni a szolgáltatást. Az online fizetés bevezetésének kezdeti díjáról és jutalékairól ide kattintva írunk részletesebben.

A szerződéskötés lépései:

1. A OTP Mobil Kft.-vel történő szerződés kitöltésére belépés után a Beállítások / Online fizetési lehetőségek / SimplePay menüpontban nyílik lehetőség. Ehhez kattints az alábbi képen megjelölt "Érdekel" gombra.

bankkartya_webaruhaz_nelku-1


2. Az adatok beküldése után, a fizetési szolgáltató megvizsgálja, hogy jogosult vagy-e a szolgáltatás használatára.
3. Pozitív elbírálás esetén, a csatlakozási díj átutalásához egy díjbekérő emailt kapsz.
4. Ha a csatlakozási díj megérkezett az OTP Mobil Kft. számlájára, aktiválják az online fizetési szolgáltatást és erről a tájékoztatást küldenek, a szolgáltatás innentől már elérhető a vevői számlafiókban.

A bevizsgálást és az aktiválást teljes mértékben a fizetési szolgáltató végzi, ezért ha úgy véled, hogy elakadt a szerződéskötési folyamat, arról közvetlenül az OTP Mobil Kft. tud információt adni.