Online fizetési megoldások

Bankkártyás fizetés biztosítása webáruház nélkül

Nem rendelkezek webáruházzal, de szeretnék bankkártyás fizetést biztosítani vevőim részére. Van erre lehetőségem a Számlázz.hu-val?

Igen, a Számlázz.hu-n keresztül akkor is tudsz bankkártyás fizetést biztosítani vevőidnek, ha nem rendelkezel webáruházzal.  

Az OTP SimplePay és a Barion fizetési megoldást bármely szolgáltatáscsomag használatával biztosíthatod vevőidnek, még a #free (ingyenes) csomaggal is! Ha pedig #profi szolgáltatáscsomaggal rendelkezel, akkor a PayPal és a Teya (korábban Borgun) fizetési megoldások közül is választhatsz. 

A számla vagy díjbekérő kiállítása után, az elküldött számlaértesítőből kiindulva éri el vevőd a bankkártyás fizetést, a vevői számlafiókban.

👉 OTP SimplePay


A Számlázz.hu rendszerében biztosított online fizetési lehetőséghez első körben szerződéskötésre van szükség a fizetési szolgáltatóval. Sikeres szerződéskötés esetén ügyfelünkként különösen kedvezményes csatlakozási díjjal tudod igénybe venni a szolgáltatást. Az online fizetés bevezetésének kezdeti díjáról és jutalékairól ide kattintva írunk részletesebben.

A szerződéskötés lépései:

1. A OTP Mobil Kft.-vel történő szerződés kitöltésére belépés után a Beállítások / Online fizetési lehetőségek / SimplePay menüpontban nyílik lehetőség. Ehhez kattints az alábbi képen megjelölt "Érdekel" gombra.

bankkartya-webaruhaz-nelkul-02


2. Az adatok beküldése után, a fizetési szolgáltató megvizsgálja, hogy jogosult vagy-e a szolgáltatás használatára.
3. Pozitív elbírálás esetén, a csatlakozási díj átutalásához egy díjbekérő emailt kapsz.
4. Ha a csatlakozási díj megérkezett az OTP Mobil Kft. számlájára, aktiválják az online fizetési szolgáltatást és erről a tájékoztatást küldenek, a szolgáltatás innentől már elérhető a vevői számlafiókban.

A bevizsgálást és az aktiválást teljes mértékben a fizetési szolgáltató végzi, ezért ha úgy véled, hogy elakadt a szerződéskötési folyamat, arról közvetlenül az OTP Mobil Kft. tud információt adni.

 

👉 Barion

 

Ha a Számlázz.hu-n keresztül indítod a Barion tárcanyitást, a bankkártyás fizetés elfogadását kedvezményes díjak mellett veheted igénybe. A tranzakciós díjak a bankközi jutalékból, a bankkártyás fizetés rendszerdíjából, valamint fix 1% kereskedői díjból.

Szerződéskötés lépései:

 

1. Nyiss Barion tárcát vagy meglévő Barion tárca esetén add meg Barion tárcád API kulcsát Számlázz.hu-s fiókod Beállítások / Online fizetési lehetőségek / Barion menüpontjában.

barion-bevezetese-lepesrol-lepesre-001

2. A következő lépésekben add meg a szükséges adatokat és végezd el a beállításokat. Részletekért kattints ide.

3. Rövid vizsgálat után aktiválja a Barion az online fizetést, és vevőd ezt követően eléri az online fizetést a vevői fiókban.