Banki integrációk, Autokassza

Díjbekérő automatikus számlázása online fizetést követően

Amennyiben az értékesítés során díjbekérőt készítesz -akár manuálisan számlázási fiókodban, akár automatikusan-, az online fizetés bevezetésével lehetőség nyílik arra, hogy a számlázási folyamatot automatizáld. Ez röviden azt jelenti a díjbekérő fizetése után, automatikus elkészül a számla.

Rendszerünkben az alábbi online fizetési lehetőségeket biztosíthatod partnereid számára:

  • OTP Simple
  • Paypal
  • Teya (Borgun)

Az online fizetés bevezetéséről ide kattintva olvashatsz részletesen.

Online fizetésnek minősül az is, ha vevőd utalással fizeti ki a díjbekérőt, fiókodat pedig összekapcsolod bankszámláddal, és az így érkező banki tranzakció párosítása indítja be a számlázási folyamatot. Ezt a lehetőséget az autokassza szolgáltatásunk teszi elérhetővé.

Ha partnered a díjbekérőt online fizetéssel egyenlíti ki, akkor erről a Számlázz.hu információt kap. A díjbekérő kifizetését rögzítjük, és ha fiókodban engedélyezted a díjbekérő automatikus számlázását, akkor elkészítjük a számlát/előlegszámlát, elküldjük a számlaértesítőt, és igény szerint töröljük a kiszámlázott díjbekérőt is.

A számlaszám előtag (Beállítások - Előtagok menüpont) beállításainál azt is meghatározhatod, hogy a díjbekérőből számla vagy előlegszámla készüljön, erről pedig ebben a bejegyzésben írunk részletesen.


integracio_banner_1200x314