Évzárás #free csomagban

Korábbi év számláinak nyomtatása #free csomagban?

Az ingyenes (#free) szolgáltatáscsomaggal csak a tárgyévi számlákat éred el, a nyomtatáshoz elő kell hívni a számlákat.

Ingyenes (#free) szolgáltatáscsomag esetén csak a tárgyévben kiállított számláidat éred el a fiókban, azonban a rendszerben a jogszabályok szerint T+13 évig megőrizzük azokat.

Lehetőség van csak egy adott év, Számlázz.hu-ból kibocsátott kimenő számláinak kinyomtatására egyben, ha egy korábbi év kimenő számláinak adatait kéred le a Számla - Korábbi évek számlái menüpontban, egy egyszeri díj ellenében (bruttó 990 Ft). Az adott év számláit egy összefüggő PDF fájlban töltheted le 14 napig, amit e-mail-ben küldünk el. A számlák letöltését könyvelői jogosultságú felhasználó is kezdeményezheti.


evzaras-szamla-nyomtatas-free-csomag-1

Ez a funkció évzárás előtt, az aktuális évben kiállított és a bejövő számlák letöltésére NEM alkalmas.

A korábbi évek kimenő számláinak letöltését maximum 2 000 db számla esetén tudod igénybe venni. Ennél magasabb darabszám letöltéséhez javasoljuk, hogy fizess elő minimum a #start szolgáltatáscsomagra, így a fiókban korlátlanul eléred a korábbi számláidat. Előfizetés után több részletben is lehetőség van letölteni a számla PDF-eket a Számla - Kimenő számláim menüpontban. Részletekért kattints ide!

Az összes korábban kiállított számla korlátlan eléréséhez bármelyik szolgáltatáscsomagra történő előfizetéssel lehetőség van. Bejövő számlák eléréséhez a #profi csomagot javasoljuk igénybe venni.

A számlák eléréséről ide kattintva olvashatsz bővebben.