Archiválás

Hova tűntek a korábbi évek számlái?

Ha nem látod a korábbi évek számláit, akkor #free szolgáltatáscsomagot használsz, és már lezártad a korábbi évet fiókodban.

 

Díjmentes, #free csomagunkban mindig csak az aktuális év, Számlázz.hu-ból kibocsátott számláit éred el, a korábbi számlákhoz való hozzáférést ez a csomag nem biztosítja.


 Jó hír azonban, hogy a rendszerben a korábbi számlákat is megőrizzük a jogszabályoknak megfelelően T+13 évig annak ellenére, hogy a #free csomaggal ez éppen nem elérhető a felületen.

Két olyan lehetőséget is szeretnénk megmutatni Neked, ami segít a korábbi számlákhoz való hozzáférésben az évzárás elvégzése után.

 

👉 #free csomag használata mellett egy korábbi év számláinak letöltése

 
❓ Hogyan kapom meg a számlákat?

Korábbi számláid közül kiválaszthatod egy adott év számláit, melyhez hozzáférést bruttó 990 Ft-ért biztosítunk. Az igényléshez lépj a Számla - Korábbi évek számlái menüpontba.
A hozzáférését előre történő bankkártyás fizetéssel tudjuk megadni számodra, ezt követően e-mailben küldjük el a választott év számláinak letöltési linkjét, melyet 14 napig használhatsz.
 
 
❓ Milyen számlákat kapok meg?

Ezzel a letöltéssel a választott év, csak a Számlázz.hu-val kiállított kimenő számláidat kapod meg, egy összefüggő PDF fájlban.

 

❗Fontos!

  • Maximum 2 000 db számláig tudod használni ezt a funkciót. Ennél több számla esetén a következő a lejjebb található második megoldást javasoljuk.
  • Évzárás előtt, az aktuális év számláinak egyszerre történő letöltésére nem alkalmas ez a funkció.
  • Csak a számla PDF-eket tudod letölteni, ezért helyesbíteni vagy sztornózni nem tudod azokat.
 
  
Amennyiben a választott évben rendelkeztél #profi csomaggal és bekapcsoltad a Számlaverzum szolgáltatást, valamint a nem Számlázz.hu-s kimenő számláidhoz töltöttél fel számlaképet, akkor a Számlázz.hu-ban kiállított számlák mellett ezeket is elküldjük.
 
Ha a választott évben végig rendelkeztél #profi csomaggal, akkor a korábbi számlák letöltése helyett látogass el az Archívum - Archivált számláim menüpontban, hiszen a #profi csomag használata miatt a számláid archívumát havi bontásban megtalálod azon hónapokra vonatkozóan, amikor volt akár csak egy napig aktív #profi előfizetésed. Az archívumban a #profi előfizetés nélküli hónapok számlái nem érhetőek el!

                   

👉#start, #digital, #profi előfizetés az összes számla elérése és kezelése érdekében


❓ Milyen számlákat fogok elérni?

A fiókodban minden általad kiállított számlát elérsz majd T+13 évig visszamenőleg, melyek között a részletes keresővel kereshetsz.


A számla PDF-eket letöltheted tömegesen és egyesével is, vagy lekérheted azok adatait (excel, és XML formátumban is) a lekérdezési listák segítségével. Mivel a számlák így már elérhetőek a fiókban, így lehetőség nyílik azok helyesbítésére, sztornózására is.

❗Fontos!

  • #start, #digital vagy #profi csomag előfizetéssel lehetőséged nyílik a számlák sztornózására vagy helyesbítésére is!
  • #profi csomag előfizetéssel a bejövő számláid is elérhetővé válnak.


Részletes csomagösszehasonlító oldalunkon minden funkcióról találsz információt.


Ha a kényelmet jelentő előfizetésre voksolsz csak
kattints ide, és igényeld meg a számodra megfelelő csomagot!

💡 Fejlesztőknek

#free csomaggal rendelkező számlázási fiókban Számla Agent használatával is csak előfizetés esetén kérhetőek le a korábbi évek számlái.