Archiválás

Hova tűntek a korábbi évek számlái?

Ha nem látod a korábbi évek számláit, akkor #free szolgáltatáscsomagot használsz, és már lezártad a korábbi évet fiókodban.

Díjmentes, #free csomagunkban mindig csak az aktuális év, Számlázz.hu-ból kibocsátott számláit éred el, a korábbi számlákhoz való hozzáférést ez a csomag nem biztosítja. Jó hír azonban, hogy a rendszerben a korábbi számlákat is megőrizzük a jogszabályoknak megfelelően T+13 évig.

Két olyan lehetőséget is szeretnénk megmutatni Neked, ami segít a korábbi számlákhoz való hozzáférésben az évzárás elvégzése után.

 

#free csomag használata mellett egy korábbi év számláinak letöltése

A fiókodban megtalálható összes, a Számlázz.hu-ban kibocsátott számlát letöltheted PDF formátumban, évenkénti bontásban. Ehhez lépj a Számla - Korábbi évek számlái menüpontba, és válaszd ki a megfelelő évet. Egy év számláinak letöltési díja bruttó 990 Ft. E-mailben küldjük el a letöltéshez szükséges linket, amiből korlátozott ideig (14 napig) éred el a számlákat.  Ez a funkció évzárás előtt, az aktuális év számláinak, valamint a bejövő számlák letöltésére NEM alkalmas.
 
Amennyiben a választott évben rendelkeztél #profi csomaggal és bekapcsoltad a Számlaverzum szolgáltatást, valamint a nem Számlázz.hu-s kimenő számláidhoz töltöttél fel számlaképet, akkor a Számlázz.hu-ban kiállított számlák mellett ezeket is elküldjük.

                   

#start, #digital, #profi előfizetés az összes számla elérése és kezelése érdekében

Előfizetés esetén a fiókodba minden korábbi, Számlázz.hu-ból kiállított számlát korlátlanul elérhetővé teszünk, így lehetőséged nyílik helyesbítésre, sztornózásra is. Fizess elő #start, #digital, #profi szolgáltatáscsomagunk bármelyikére, melynek segítségével az összes korábbi számla letöltése is lehetséges PDF, excel és XML formátumban is. #profi csomagunk használatával akár a bejövő számlák adatait is letöltheted. Részletes csomagösszehasonlító oldalunkon minden funkcióról találsz információt.


Ha a kényelmet jelentő előfizetésre voksolsz csak kattints ide, és igényeld meg a számodra megfelelő szolgáltatáscsomagot, akár már havi nettó 990 Ft-tól!