Költségnyilvántartás társas vállalkozásoknak (QUICK)
  1. Gyakori kérdések
  2. Integrációk / API
  3. Költségnyilvántartás társas vállalkozásoknak (QUICK)

Ingyenes QUiCK költségnyilvántartó és pénzügyi modul könyvelőknek és virtuális asszisztenseknek

A könyvelők és virtuális asszisztensek saját vállalkozásaik pénzügyeit ingyen kezelhetik a QUiCK költségnyilvántartó rendszerben, amennyiben rendelkeznek Számlázz.hu előfizetéssel.

A QUiCK a Számlázz.hu integrált pénzügyi modulja. A QUiCKbe a számlaadatok valós időben kerülnek át - #profi előfizetés esetén -, melyekkel további műveletek végezhetőek a rendelkezésre álló automatizmusok segítségével.

A QUiCK elkötelezett a vállalkozók és könyvelők munkájának támogatásában, ezért míg a vállalkozóknak 30 napig, a könyvelőknek és virtuális asszisztensek saját vállalkozásuk fiókjához korlátlan ideig kínál ingyenes próbaidőszakot (amennyiben rendelkeznek Számlázz.hu előfizetéssel).

Ez azt jelenti, hogy szabadon, kötöttségek nélkül fedezheted fel a QUiCK nyújtotta lehetőségeket és használhatod saját vállalkozásod pénzügyeinek kezelésére. Költségnyilvántartás, költségcsoportosítás, utaláskönnyítés, likviditás tervezés, kimutatások vagy a havonta fejfájást okozó áfapozíció

becslés mind elérhető lesz számodra a programban. Ha pedig megtetszik, és úgy döntesz, ügyfeleid pénzügyi nyilvántartását is a QUiCKben kezelnéd, biztos tudással vágsz majd bele.

👉 A QUiCKet a Számlázz.hu-ban itt tudod bekapcsolni.  

👉 A korlátlan próbaidőszak igényléséhez kattints ide

👉 A legteljesebb élményért a Számlázz.hu #profi szolgáltatáscsomagjában elérhető Számlaverzumot javasoljuk bekapcsolni

FONTOS!

  • Könyvelőként és virtuális asszisztensként Számlázz.hu előfizetéssel kell rendelkezned, hogy igénybe vehesd az ajánlatot!
  • A korlátlan próbaidőszak igényléséhez először regisztrálnod kell egy QUiCK fiókot, amihez hozzá tudják majd rendelni ezt a kedvezményt!

📢 ÚJ! haladó könyvelői mód a QUiCK-ben! 

A könyvelők számára már elérhető a QUiCK-ben az új haladó könyvelői mód. Még egyszerűbb anyagátvétel (akár e-mailen keresztül), automatikus adatkinyerés (autoscannel) és hatékonyabb munka vár a négyszer gyorsabb, gépi tanulásos módszereknek köszönhetően.

További részletekért és könyvelői fiók igényléséhez ugrás a QUiCK digitális könyvelőknek szóló oldalára.

 

integracio_banner_1200x314