Gyors válaszra van szükséged?

Regisztráció / Bejelentkezés / Első lépések

A regisztráció mellett számlázási fiókod kezdeti beállításaira, személyre szabásához és a felhasználók jogosultságainak kezelésére kapsz útmutatást.

NAV

Minden, amit a NAV online adatszolgáltatásról, jogszabályi megfelelésről és a Számlaverzum (NAV számlaszinkron) szolgáltatásunkról érdemes tudni.

Előfizetés / szolgáltatáscsomagok

Segítünk szolgáltatáscsomagot választani, módosítani és mutatjuk az előfizetési díjakat, a díjfizetés módjait, és a díjtartozás miatti korlátozásokat.

Beállítások / Funkciók / Mobil

Számlakiállítás, bejövő számlák, tömeges- és csoportos műveletek, lekérdezések, értesítések, kifizetettség kezelés, archiválás. Mindezt mobilon is.

Számlák / Bizonylatok

Számlázás mesterfokon! Díjbekérő, előleg- és végszámla, sztornózás vagy helyesbítés? Számlamásolat vagy piszkozat? Itt mindent megtalálsz.

Integrációk / API

Minden egy helyen, szinkronban: banki adatok, kata keret, készlet-, költségnyilvántartás, könyvelés, pénzügyi adatkapcsolat, automatikus számlázás.

Könyvelőknek

Könyvelést segítő funkciók: könyvelői hozzáférés, listák, adatexport, online pénzügyi adatkapcsolat a könyvelőszoftverrel, felhő alapú könyvelés.

Kedvezmények / ajánlórendszer

Tőlünk szeretettel: nonprofit szervezeteknek ingyen #profi csomag; ajánlásért cserébe díjmentes hónapok neked; és kedvezményes eszköz vásárlás.