Online fizetési megoldások

Hogyan fizetheti ki partnerem Barion segítségével a számláját?

Az elküldött számlaértesítőből kiindulva gyorsan kiegyenlítheti partnered a neki kiállított számláját.

A kiküldött számlaértesítőből kiindulva partnered a vevői számlafiókjába jut, ahol a számla megtekintése, letöltése mellett eléri a Barion fizetési lehetőséget is.

A Kifizetem gombra kattintva partneredet átirányítjuk a fizetési szolgáltató oldalára, ahol biztonságosan elvégezheti a fizetést.

online-fizetes-folyamata-barionnal-01-1

A Barion felületén már csak a bankkártya adatait kell megadnia partnerednek, és a Fizetek gombra kattintani, így számládat máris kifizette. 
Ezen a ponton partnered akár saját Barion tárcájából, Google Pay vagy Apple Pay fizetési lehetőséggel is rendezheti számlád ellenértékét.

barion-onlinefizetes-1

A sikeres fizetésről a felületen tájékoztatjuk partnered, majd a Barion visszairányítja őt a vevői számlafiókba, ahol láthatja is, hogy a számla sikeresen fizetve lett.

online-fizetes-folyamata-barionnal-04

Ezzel együtt számlázási fiókodban is megjelenik a számla fizetettsége a Számla - Kimenő számláim menüpontban.

online-fizetes-folyamata-barionnal-05

Abban az esetben, ha partnered szintén Számlázz.hu-t használó vállalkozás és #profi előfizető, akkor ő a Számla - Bejövő számláim menüpontból kiindulva ugyanezen a folyamaton keresztül tudja rendezni számláját.

 

A Számla - Kimenő számláim menüpontban csak akkor látható a számla fizetettségi állapota, ha #start, #digital vagy #profi szolgáltatáscsomagunk valamelyikét használod. A #free csomag nem biztosítja a számlák kifizetettségének kezelését.