API interfész, Számla Agent

Mi a Számla Agent kulcs (API kulcs)?

Pontosan milyen szerepet tölt be a Számla Agent kulcs a rendszerek közötti kapcsolatban?

2019. július 26-tól a Számla Agent interfészek nem csak felhasználó/jelszó párossal, hanem Számla Agent kulccsal is használhatók. Ezzel kapcsolatban többet olvashatsz ebben a blogcikkben. Ha fejlesztő vagy, nézd meg a Számla Agent fejlesztői dokumentációját.

Az API key bevezetését követően a felhasználó/jelszó párossal törénő azonosítás támogatását egyelőre nem szüntetjük meg, a korábban létrehozott integrációk tovább működhetnek.

Az API kulcs részt a vezérlőpult alján, a felhasználók alatti blokkban találod. Itt tudsz új kulcsot generálni, vagy létezőt törölni. Ha webáruházadat kötöd épp össze a Számlázz.hu fiókoddal, egy kattintással tudod innen a kulcsot kimásolni, és azt a webáruház modul megfelelő részében beilleszteni.


szamla-agent-kulcsok

 

❗Fontos!

Az éles (nem teszt) számlázási fiók Számla Agent kulcsának (API kulcs) külső rendszerben (webshop, weboldal, egyéb üzleti alkalmazás) történő megadása lehetőséget ad a külső rendszer számára a Számlázz.hu-val való kommunikációra. A külső rendszer így számlakészítési kérést tud küldeni a Számlázz.hu felé, mely alapján bizonylat (díjbekérő, számla, szállítólevél) készülhet a vállalkozás fiókjában.
A külső rendszerből történő automatikus számlázás díjköteles szolgáltatás, így már egy bizonylat esetében is megkezdődik a tényleges használat.
A szolgáltatás díjazásáról részletes információkért kattints ide!
 
integracio_banner_1200x314